JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Mici din carne de vita

Go down 
AuthorMessage
andruTsa
V.I.P
V.I.P
andruTsa


Zodiac chinezesc : Rat
Mesaje : 206
Puncte : 423850
Data de inscriere : 2010-09-11
Varsta : 28
Localizare : High` town .

Mici din carne de vita  Empty
PostSubject: Mici din carne de vita    Mici din carne de vita  EmptySun Sep 19, 2010 5:17 am

Ingrediente mici (mititei) din carne de vaca:
1 kg de carne grasa de vaca, tocata marunt
10 - 15 linguri de supa de carne si oase de vaca
2 lingurite cimbru uscat
1 1/2 lingurita piper proaspat macinat
1 lingurita ienibahar proaspat macinat
10 catei de usturoi pisati
1/3 lingurita chimen proaspat macinat
1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita suc lamaie
1 lingura ulei
sare



Modul de preparare a retetei:
Carnea de vaca bine tocata se framanta intr-o cratita impreuna cu condimentele si sarea. Se adauga bicarbonatul stins cu sucul de lamaie si se amesteca din nou, adaugand treptat cam 1/2 din supa de carne. Supa trebuie sa fie concentrata ca sa lege amestecul de carne tocata. Se da amestecul la frigider si se pregateste un mujdei de usturoi, care se amesteca in supa ramasa. Se scoate amestecul de carne pentru mici de la frigider si se inglobeaza si restul de supa si mujdeiul de usturoi. Pentru a ingloba mai multa supa se bate carnea de masa, ca un aluat de cozonaci. Micii trebuie sa inglobeze multa supa, altfel dupa ce sunt facuti la gratar vor fi uscati si tari. Daca punem suficienta supa si ii facem pe gratar la jar fierbinte, micii vor iesi suculenti si gustosi. Se framanta pasta de mici pana cand se obtine un amestec omogen, apoi se da la frigider pana a doua zi.
Se mai framanta o data pasta de mici, apoi se da forma micilor si se ung cu ulei. Se pregateste gratarul, iar cand jarul este format se unge gratarul cu putina slanina si se aseaza micii. Cand sunt tinuti pe gratar, micii se stropesc cu supa si mujdei de usturoi si se intorc de cateva ori pentru a se praji uniform pe toate partile.
Back to top Go down
 
Mici din carne de vita
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JohnnYs World :: Omul si societatea, arta si cultura, timpul liber :: In Bucatarie-
Jump to: