JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Karim-Sawy
Membru
Membru

Puncte : 415615
Data de inscriere : 2010-09-11

ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< Empty
PostSubject: ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<   ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< EmptySat Sep 11, 2010 3:40 am

Ingrediente:
1,5 kg burta,
1-2 cepe,
1 morcov mare sau 2 mici,
iaurt 500g,
smantana 200g,
1 paprika rosu mare,
2 galbenusuri,
5-6 lg de ulei,
patrunjel verde,
otet,
sare,
piper.

Mod de preparare:Intr-o oala se pune burta spalata si curatata in prealabil la fiert in apa cu sare (sau poate sa fie si burta gata fiarta, se gaseste in comert).

Cand este fiarta pe jumatate se pune ceapa taiata in 4 si se mai fierbe pana cand burta devine moale. Se scoate burta si se strecoara supa, dupa care se pune iar la fiert in oala, eventual se mai completeaza cu apa.

Burta se taie cuburi sau julien, intai fasii de 3-4 cm apoi feliute subtirele. Separat se rade morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici si se pune la calit in ulei la foc mic pana cand se moaie iar uleiul capata culoarea galbuie eventual se mai picura putin ulei daca se considera necesar.

Ardeiul rosu se taie cubulete si se pune in supa cu burta taiata, se fierbe pana se moaie ardeiul se adauga morcovul si se mai lasa putin sa fiarba apoi se ia de pe foc. Se amesteca iaurtul, smantana, galbenusurile si se drege ciorba.

Se pune otet dupa gust pt acrit, sare si piper la servire se presara patrunjel verde tocat fin.
Back to top Go down
JohnnYs
Admin
Admin
JohnnYs

Zodiac chinezesc : Rat
Puncte : 441792
Data de inscriere : 2010-09-10
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti Sector 2.

PostSubject: Re: ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<   ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< EmptySat Sep 11, 2010 3:44 am

Asa e noi mancam la karamel, mereu ciorba de burta ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< 77874
Back to top Go down
https://johnnys.forumgratuit.ro
dixxie
Membru
Membru
dixxie

Puncte : 416868

PostSubject: Re: ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<   ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< EmptySat Sep 11, 2010 4:16 am

Va place ciorba de burtaa..interesant:)sa zicem ca si mie imi place...dar nu prea mult...ma rog..facuta de mama manank..in alta partee nuuuu ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< 58898
Back to top Go down
m4nu

Puncte : 414900
Data de inscriere : 2010-09-13

PostSubject: Re: ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<   ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< EmptyMon Sep 13, 2010 3:15 am

eu nu mananc de loc ca e dezgustatoare
Back to top Go down
andruTsa
V.I.P
V.I.P
andruTsa

Zodiac chinezesc : Rat
Puncte : 423610
Varsta : 28
Localizare : High` town .

PostSubject: Re: ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<   ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< EmptySun Sep 19, 2010 1:45 am

Ah , ador ciorba de burta !
Mai ales cu smantanaaa =P~
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<   ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D< Empty

Back to top Go down

ciorba de burta preferata mea si a lu johnny>:D<
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ciorba de burta
» Ciorba de pui
» Ciorba pescareasca
» Ciorba Radauteana
» Ciorba de cartofi