JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Cel mai recent film vizionat

Go down 
+4
fane
StUnNA13
dixxie
JohnnYs
8 posters
AuthorMessage
JohnnYs
Admin
Admin
JohnnYs

Zodiac chinezesc : Rat
Puncte : 442032
Data de inscriere : 2010-09-10
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti Sector 2.

Cel mai recent film vizionat Empty
PostSubject: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptyFri Sep 10, 2010 8:36 pm

Care este cel mai recent film vizionat? ce nota credeti ca merita? Cel mai recent film vizionat 1
cum eu am facut topicul...eu incep
ultimul film vazut a fost Happy Accidents

dragut film ...ii dau 8 Cel mai recent film vizionat 1

pentru info despre el click pe titlu Cel mai recent film vizionat 10
Back to top Go down
https://johnnys.forumgratuit.ro
dixxie
Membru
Membru
dixxie

Puncte : 417108
Data de inscriere : 2010-09-11

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySat Sep 11, 2010 4:10 am

pay ultimu film vazut a fost...sex si moartee...e dragutel filmuu..nota intre 8 si 9
Back to top Go down
StUnNA13
V.I.P
V.I.P
StUnNA13

Puncte : 415784
Varsta : 28
Localizare : high...

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySat Sep 11, 2010 4:45 am

ultimul meu film...care am si avut timp sa ma uit la el...a fost twilight saga : eclipse...pot sa spun ca regizorul a facut o treaba buna cu ce a avut la dispozitie...coregrafiile luptelor sunt foarte bine puse la punct...ca de obicei, cam multe scene siropoase...dar deh,se cer si astea...filmul merita nota 8 Razz
Back to top Go down
fane

Puncte : 415285

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySat Sep 11, 2010 6:04 am

pai..ultimul film pe care l-am fazut a fost vacanta in las vaegas...destul de bun...crd ca merita un 8
Back to top Go down
Karim-Sawy
Membru
Membru

Puncte : 415855

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySun Sep 12, 2010 4:51 am

ultimul film pe care lam vazut e salt cu angelina jolie e super tare merta si el un 9 Very Happy el ar avea 8 dar A gelina Jolie ii mai adauga un punct:D
Back to top Go down
KriSs
Membru
Membru

Puncte : 415128
Data de inscriere : 2010-09-12

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySun Sep 12, 2010 5:16 pm

Ultimul meu film vazut a fost IRONMAN2 ii dau un 8 destul de dragut Twisted Evil
Back to top Go down
HARBUZ!
Membru
Membru
HARBUZ!

Puncte : 415212
Localizare : Bucharest

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySun Sep 12, 2010 5:22 pm

Robin Hood 2010 cu Russel Crowe un film excelent din aproape toate punctele de vedere. Nota pe care i-o dau filmului este un 9,5 !
Back to top Go down
LeMoN
Membru
Membru

Puncte : 415338
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySun Sep 12, 2010 5:52 pm

scary movie 3
Back to top Go down
dixxie
Membru
Membru
dixxie

Puncte : 417108

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat EmptySun Sep 19, 2010 2:24 am

alt film Cel mai recent film vizionat 77874 Intre viata si moarte...Super tare filmu ii dau un 10..parerea mea e ca ar trebuii sa ai si putina mintee ca sa te uiti la el.. Cel mai recent film vizionat 58898
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cel mai recent film vizionat   Cel mai recent film vizionat Empty

Back to top Go down

Cel mai recent film vizionat
Back to top 
Page 1 of 1