Ingrendiente:
Foi:
500 gr faina
150 gr zahar
100 gr margarina
1 praf de copt
1 lingurita cacao
1 ou
70 ml lapte
Se amesteca bine , se imparte in 2 si se fac 2 foi.
Crema cocos:
6 albusuri
200 gr zahar
200 gr nuca de cocos
150 lml lapte
Albusul se bate spuma , se adauga treptat zaharul pana se obtine o spuma lucioasa ca si la bezea. Nuca de cocos se opareste cu lapte fierbinte si apoi se lasa sa se raceasca. Se adauga la albusuri.
Se aseaza in tava unsa si tapetata cu faina prima foaie apoi compozitia de cocos , a 2-a foaie , se inteapa cu furculita si se coace la foc potrivit 40 min.Se scoate si se lasa sa se raceasca.
Crema:
6 galbenusuri
6 linguri faina
250 gr zahar
300 ml lapte
1 pachet unt ( 200 gr)
Galbenusurile se amesteca cu faina si zaharul, se toarna laptele treptat si apoi se pun pe baie de aburi amestecand continuu pana se ingroasa ca si o smantana.Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu untul frecat spuma. Se intinde peste prajitura si deasupra se rade ciocolata.