JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Pui la tava

Go down 
AuthorMessage
Karim-Sawy
Membru
Membru



Mesaje : 17
Puncte : 415935
Data de inscriere : 2010-09-11

Pui la tava Empty
PostSubject: Pui la tava   Pui la tava EmptySun Sep 19, 2010 3:03 am

Ingrediente:
Pentru 10 portii: 2,500 kg pui, 100 ml ulei, 50 g usturoi, 100 ml vin, sare, piper, boia, după gust.

Mod de preparare: Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor.

Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul, stropit pe toata suprafata carnii, impreuna cu usturoiul curatat si taiat marunt. Cand sunt gata rumeniti, se scot, se portioneaza si se mentin la cald in sosul format, pana la servire.

Se servesc in farfurii sau pe platou portiile de pui, cu sosul format, cu diferite garnituri de legume: cartofi prajiti, piure de cartofi, orez, mujdei.
Back to top Go down
 
Pui la tava
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ardei umplut la tava

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JohnnYs World :: Omul si societatea, arta si cultura, timpul liber :: In Bucatarie-
Jump to: