JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Pui Shanghai

Go down 
AuthorMessage
andruTsa
V.I.P
V.I.P
andruTsa


Zodiac chinezesc : Rat
Mesaje : 206
Puncte : 423610
Data de inscriere : 2010-09-11
Varsta : 28
Localizare : High` town .

Pui Shanghai Empty
PostSubject: Pui Shanghai   Pui Shanghai EmptySun Sep 19, 2010 4:12 am



Ingrediente pui shanghai:

500 g piept pui dezosat
3 oua
1 legatura ceapa verde
200 g faina
200 ml ulei pentru prajit
30 g mustar
20 ml sos de soia
10 ml vin alb
sare, piper, pesmet
optional: susan sau ulei de susan

Modul de preparare a retetei:
Puiul Shanghai este o reteta de mancare chinezeasca relativ simpla, pe care o puteti pregati usor si in bucataria dumneavoastra. Pentru reteta de pui Shanghai se taie pieptul de pui bucati subtiri, de 1 cm latime. Ouale se sparg intr-un castron si se bat cu sosul de soia, mustar, vin alb, frunzele de ceapa verde tocate cat mai fin, sare si piper. Daca nu avem ceapa verde putem prepara puiul Shanghai cu marar verde tocat marunt. La compozitie se pune faina pana cand are consistenta potrivita pentru a sta lipita pe bucatile de pui.
Bucatile de pui se dau prin pesmet sau faina apoi se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Puiul Shanghai este gata cand bucatile au culoarea aurile. Se scoat bucatile de pui din tigaie si se pun pe un servete de hartie sa se scurga de ulei. Optional, puiul Shanghai se poate presara cu susan prajit sau se stropeste cu ulei de susan.
Puiul Shanghai se serveste cu diferite sosuri specifice bucatariei chinezesti, ca aperitiv sau felul intai.
Back to top Go down
 
Pui Shanghai
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JohnnYs World :: Omul si societatea, arta si cultura, timpul liber :: In Bucatarie-
Jump to: