JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Chec in doua culori

Go down 
AuthorMessage
andruTsa
V.I.P
V.I.P
andruTsa


Zodiac chinezesc : Rat
Mesaje : 206
Puncte : 423610
Data de inscriere : 2010-09-11
Varsta : 28
Localizare : High` town .

Chec in doua culori  Empty
PostSubject: Chec in doua culori    Chec in doua culori  EmptySun Sep 19, 2010 4:13 am



Ingrediente chec in doua culori:

1 ceasca zahar tos
2 oua
1 ceasca untdelemn
1 ceasca lapte
faina cat cuprinde
1 praf de copt
2 linguri rom
1 praf zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
2 linguri cacao.

Modul de preparare a retetei:
Ouale si zaharul se pun intr-un castron mai mare si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Continuand sa se bata, se adauga treptat untdelemnul si apoi laptele, vanilia, praful de copt, coaja rasa de lamaie, romul si faina, pana cand aluatul capata consistenta unei smantani ceva mai groase. Compozitia se imparte in doua. O parte ramane galbena, iar cealalta se amesteca cu cacao. In tava de chec, unsa cu unt sau margarina si presarata cu faina, se toarna intai compozitia fara cacao si la mijlocul acesteia, in lung, cea cu cacao. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, timp de 40-45 minute. Este bine ca in primele 15-20 minute sa nu se deschida cuptorul deoarece checul se poate lasa.
Back to top Go down
 
Chec in doua culori
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JohnnYs World :: Omul si societatea, arta si cultura, timpul liber :: In Bucatarie-
Jump to: