JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Chec simplu pufos

Go down 
AuthorMessage
andruTsa
V.I.P
V.I.P
andruTsa


Zodiac chinezesc : Rat
Mesaje : 206
Puncte : 423610
Data de inscriere : 2010-09-11
Varsta : 28
Localizare : High` town .

Chec simplu pufos Empty
PostSubject: Chec simplu pufos   Chec simplu pufos EmptySun Sep 19, 2010 4:16 am



Ingrediente chec pufos simplu:

200 g faina
200 g zahar
125 g unt
125 ml lapte (1/2 cana)
3 galbenusuri
2 plicuri zahar vanilat
1 varf de cutit sare

Modul de preparare a retetei:
Se toarna zaharul peste jumatate dintr-un pachet de unt si se freaca spuma, cu mixerul. Se adauga pe rand: galbenusurile, laptele, faina, zaharul vanilat si un praf de sare.
Se unge tava (tavile) de chec cu unt sau margarina sau se tapeteaza cu hartie de copt. Se toarna compozitia de chec.
Se baga tavile in cuptorul incalzit. Se lasa la foc potrivit (200 grade C ) pana cand se coace deasupra. Se incearca infigand o scobitoare - checul e facut daca scobitoarea iese uscata.
Se lasa checul sa se racoreasca in tavi, apoi se scoate pe un fund de lemn. Se poate taia dupa 1 - 2 ore.
Back to top Go down
 
Chec simplu pufos
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JohnnYs World :: Omul si societatea, arta si cultura, timpul liber :: In Bucatarie-
Jump to: