JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Sault, ai intrat pe www.johnnys.forumz.ro , INREGISTREAZA-TE folsind butonul de mai jos "INREGISTRARE" ,

Daca ai cont deja , apasa pe LOG IN si distractie placuta Smile

Forum creat de catre JohnnYs
JohnnYs World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JohnnYs World

I created the 1st forum seriously
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Ciuperci cu sos tartar

Go down 
AuthorMessage
andruTsa
V.I.P
V.I.P
andruTsa


Zodiac chinezesc : Rat
Mesaje : 206
Puncte : 423850
Data de inscriere : 2010-09-11
Varsta : 28
Localizare : High` town .

Ciuperci cu sos tartar  Empty
PostSubject: Ciuperci cu sos tartar    Ciuperci cu sos tartar  EmptySun Sep 19, 2010 5:21 am

Ingrediente ciuperci cu sos tartar:
500 g ciuperci
500 ml sos tartar, sau:
200 ml ulei
1 galbenus crud
2 galbenusuri fierte
1 lingura mustar Dijon
300 ml lapte
1 lingura de faina
3 linguri smantana
sare, piper, frunze patrunjel



Modul de preparare a retetei:
Ciupercile se curata si se spala; se taie apoi ciupercile cuburi mici si se fierb in apa cu sare. Apa in care fierbem ciupercile se poate folosi la supe, ciorbe sau alte mancaruri.
Ciupercile se strecoara si se amensteca cu sos tartar obtinut din 200 ml maioneza, un galbenus de ou, o lingura mare de mustar si 300 ml sos Bechamel. Sosul Bechamel il putem pregati repede amestecand o lingura de faina in 150 ml lapte; fierbem 150 ml lapte cu 1 varf lingurita sare si apoi il amestecam cu laptele in care am dizolvat faina. Fierbem sosul Bechamel pana se ingroasa. Dupa racire amestecam sosul Bechamel cu maioneza, mai adaugam 3 linguri smantana si o mana de patrunjel frunze tocate marunt.
Ciupercile fierte se amesteca in sosul pregatit si se servesc.
Putem pregati astfel un aperitiv din ciuperci champignon, ciuperci agaricus, manatarci, ghebe, galbiori sau ciupeci Pleurotus.
Back to top Go down
 
Ciuperci cu sos tartar
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Aperitiv din ciuperci
» Zacusca cu ciuperci
» Risotto cu ciuperci
» Mancare de ciuperci cu afumatura

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JohnnYs World :: Omul si societatea, arta si cultura, timpul liber :: In Bucatarie-
Jump to: